Noćni Život

Noćni Život

Noćni život u Petrovcu na Mlavi je veoma bogat. U Petrovcu postoje brojni kafići i mesta za izlaske sa muzikom i ambijentom za svakog, od narodne muzike do rok i elektronske muzike.
Opšti je trend da su turisti koji nas posećuju sve mlađi, samim time su i njihovi zahtevi drugačiji i žele više zabave, izlazaka i druženja, a Petrovac je poznat u okruženju po dobrom provodu i bogatom noćnom životu. U Petrovcu na Mlavi se najinteresantnija mesta za izlazak nalaze u užem centru grada. Većina su u glavnoj ulici – Srpskih vladara, ulici Bate Bulića, ili na keju okrenuti ka reci. Posećenija mesta su: „Lounge Bar TABOO“, „Club Hemingway“, „Cafe Tron“, „Cooltura“, „Klub 64“, „Lavazza“, „Kafe Bolero“, „Music Caffe“.

Takođe, dosta posetilaca je zainteresovano za našu kuhinju, koja je tipično srpska kuhinja – domaća i zdrava. Tako da brojni restorani i kafane nude tokom vikenda pored hrane i uživo muziku, najčešće tamburice. Najpoznatije i najposećenije kafane i restorani za noćni izlazak su „Kafana Lovac“, „Stari Grad kod Vase“, „Restoran Tron“

Tokom dana se može odsesti u nekoj od letnjih bašta ili terasa sa pogledom na reku Mlavu.
U centru grada postoje i dosta kazina i kockarnica, tako da ko misli da ima sreće može se okušati.

Facebook: TABOO lounge bar

Lounge bar Taboo

Club Hemingway

Facebook: Restoran Tron

Restoran Tron

Facebook: Cooltura

Cooltura

Facebook: Calypso Petrovac

Calypso

Facebook: Klub 64

Klub 64

Facebook: Kafanica

Kafanica

Facebook: Music House Cafe

Music house cafe