Smeštaj Skuratenko

Smeštaj Skuratenko

Na 130 tom km od Beograda, počinju Homoljske planine. Nedaleko od ulaza u Gornjačku Klisuru. U selu Malo Laole, nadomak banje Ždrelo(1km) nalazi se smeštaj porodice Skuratenko.

Kada jednom budete došli, ovo mesto će vas opčiniti! Pored izuzetne prirode, koja nudi bekstvo iz užurbane gradske vreve, svakodnevnog stresa vredni i preduzimljivi domaćini potrudili su se da i onim gostima zeljnim aktivnog odmora ponude različite sadržaje: planinarenje, spuštanje paraglajderima, uspon Via feratom, vožnja biciklima, obilazak manastira, kupanje u lekovitim, termalnim izvorima banje Ždrelo, pecanje  na reci Mlavi, lov u lovištima Trest i Krilaš, šetnje, obilasci znamenitosti ovog kraja – poseta vodenicama na reci Bistrici, obilazak memorijalne sobe  prvog olimpijca Dragutina Tomaševića, poseta arheološkom neolitskom nalazištu – Belovode… Na 40 km (pola sata vožnje) nalazi se Vrelo Mlave, a još bliže (30km) biser prirode-Krupajsko vrelo….

Zapravo gosti imaju mogućnost da sami odaberu sadržaje po svojim interesovanjima a domaćini će se potruditi da njihove želje pretvore u nezaboravnu avanturu.

Za one koji vole seoski turizam, smestaj Skuratenko je pravi pogodak! Domaćinstvo je takođe registrovano gazdinstvo i bavi se uzgojem organske maline. Malinjaci se nalaze tik uz smestaj.

Telefon za rezervacije : 0655049260

Smeštaj Skuratenko
Malo laole
0655049260