Sport

Sport

Teniski tereni

Teniski tereni u opštini Petrovac na Mlavi se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu u gradskom parku uz obalu reke Mlave. U blizini se nalazi i restoran i smeštaj Košuta, gde se možete okrepiti nakon igranja tenisa. U kompleksu se nalaze 2 terena za tenis, podloga je crvena šljaka koja je izuzetno dobra za početnike i rekreativce....

Detaljnije

Turnir u malom fudbalu

Svake godine na terenima srednje škole “ Mladost “ u Petrovcu na Mlavi organizuje se tradicionalni turnir u malom fudbalu. Turnir se igra od zadnje nedelje juna do polovine jula.
Turnir organizuje Sportski savez opštine Petrovac na Mlavi i pod pokroviteljstvom Opštine Petrovac na Mlavi i suorganizatorima Srednjom školom „Mladost“ , Sporskim centrom Petrovac na Mlavi, Opštinskim fudbalskim savezom Petrovac, Kulturno prosvetnim centrom Petrovac i Direkcijom za Omladinu i sport.

Detaljnije

Trka terenskih vozila

Jedina kružna off road trka u Srbiji. Vozi se na privatnom imanju porodice Stanojević u Kamenovu kod Petrovca na Mlavi. Tradicionalno se organizuje vec 15 godina. Jedan od najzahtevnijih terena u Srbiji. Godinama su učestvovali i to posvedočili brojni takmičari iz Srbije i inostranstva. Auto moto off road klub “NAS TATA PUSTIO” je familijarni klub koji radi na razvijanju off road turizma i off road takmičenja u Srbiji, sa 3 takmičarske i 5 turističkih ekipa.

Detaljnije

Memorijalna trka Dragutin Tomašević

Svake godine u zadnjoj nedelji maja se od Bistrice do Petrovca organizuje Memorijalne trke „Dragutin Tomašević“
Svečano otvaranje Memorijalene trke „Dragutin Tomašević“ odvija se na gradskom trgu u Petrovcu intoniranjem srpske himne i podizanjem olimpijske i državne zastave na jarbole u centru grada.

Detaljnije