Vikendica Castenea

Vikendica Castenea

Kuća raspolaže internetom, televizorom, prelepim kupatilom, sa dve prostrane spavaće sobe, sa udobnim bračnim krevetima kako biste imali miran san. Poseduje potpuno opremljenu modernu kuhinju, kao i set za roštiljanje na prelepoj terasi, sa pogledom na voćnjak.
 
Zavoleli smo vikende u Ždrelu i rado provodili vreme uz kafu na terasi, roštiljanjem i druženjem. Došli smo na ideju da se i drugi opuste i provedu vreme na svežem vazduhu igrajući se sa decom ili prosto upijaju predeo.
 
Smeštena u srcu prirode, u neposrednoj blizini reke Mlave, homoljskih planina, manastira Gornjak, Vitovnica, Krupajskog vrela, farme Bela reka, Via ferrata Gornjak. Za ljubitelje planinarenja tu je Ježevac i Vukan. Napunite baterije i pripremite se za avanturu istražujući naš kraj.
 

Objekat Vikendica Castanea Banja Ždrelo, koji je smešten u Petrovcu na Mlavi, nudi vrt, terasu i sadržaje za pripremu roštilja.

Ova vikendica u ponudi ima besplatan privatni parking, zajedničku kuhinju i besplatan WiFi. Ovaj klimatizovani smeštaj sadrži 1 kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu, kao i prostor za sedenje. Broj zasebnih spavaćih soba u ovoj vikendici je 2. Smeštaj ima kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Vršac, na 113 km od objekta Vikendica Castanea Banja Ždrelo.

Porodicama se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 10 za boravak sa decom.

Vikendica Castenea
Ždrelo
064/9266663